چگونه بیمارستان زایمان خود را انتخاب کنیم؟

دلم می‌خواهد در بیمارستانی که قرار است زایمان کنم، احساس آرامش و امنیت داشته باشم. مسائلی نظیر کنترل و برخورد با درد زایمان، بی حسی نخاعی(اپیدورال‌)، طریقه انجام زایمان ،آموزش تغذیه با شیر مادر و غیره همگی مسائل مهمی هستند. من انتظارات بالایی دارم و بر آن اساس انتخاب میکنم.

۱۳۹۶//

طی اولین جلسه معاینه قبل زایمان، پزشکتان حتما از شما خواهد پرسید که می‌خواهید در کدام بیمارستان زایمان کنید. هرچه زودتر در این مورد تصمیم بگیرید بهتر است، چراکه بسیاری از دیگر تصمیمات شما نیز به همین امر وابسته هستند. 

آیا واقعاً می‌توانید خودتان بیمارستان زایمان را انتخاب کنید؟

اول اینکه بهترین و آسان‌ترین راه‌حل این است که نزدیک‌ترین بیمارستان به منزلتان را انتخاب کنید. بدین ترتیب درصورت بروز موارد اورژانسی و یا شرایط پیش‌بینی نشده (انقباضات قبل از زایمان، پاره شدن کیسه آب و غیره) دیگر نیازی نیست که راهی طولانی بروید! همین امر در مورد جلسات معاینه قبل زایمان شما هم صدق می‌کند.

البته شما حق دارید بیمارستانی که قرار است در آن زایمان کنید را خودتان انتخاب کنید، حتی می‌توانید در کلینیک و یا بیمارستانی در شهری که والدین شما ساکن هستند و ۳۰۰ کیلومتر تا خانه شما فاصله دارد نیز زایمان کنید.

 

تفاوت بیمارستان‌های دولتی و خصوصی در چیست؟

از جمله  تفاوت‌ها می‌توان به تفاوت در قیمت، تعرفه خدمات و بیمه اشاره کرد. ضمناً، وزارت بهداشت اخیراً تسهیلات ویژه‌ای را جهت ترغیب مادران به انجام زایمان طبیعی در بیمارستان‌ها فراهم نموده است، جهت اطلاع از این نوع تسهیلات با پزشک خود مشورت کنید.

 

در انتخاب بیمارستان زایمان چه موارد و مسائلی را باید مدنظر داشت؟

آیا می‌خواهید بدون اپیدورال زایمان کنید؟ یا اینکه ترجیح می‌دهید تنها در صورت ضرورت سزارین شوید؟ انتظاراتی که دارید باید کاملاً در فرآیند تصمیم‌گیری و انتخابتان تأثیرگذار باشند. حتماً در رابطه با شیوه‌های درمانی بیمارستانی که قرار است در آن زایمان کنید اطلاعات کسب کنید: تعداد سزارین‌های انجام شده، انواع اپیدورال‌ها، اپیزیوتومی و تعداد زایمان‌های سالانه بیمارستان، شیوه‌های کنترل درد زایمان (مورفین، کمپرس یخ، همیوپاتی و غیره) کمپین‌های ترویج تغدیه با شیر مادر و مواردی دیگر از این دست.

علاوه‌بر‌این، بهتر است برخی از گزینه‌های پیشنهادی بیمارستان‌ها را نیز درنظر بگیرید: اتاق خصوصی، انتخاب این که چند شب اول از نوزاد شما در اتاق بچه نگهداری و مراقبت شود و موارد از این قبیل.

 

دیدگاه

عنوان «دوستدار کودک» از طرف سازمان‌های بهداشت جهانی و یونیسف به آن دسته از بیمارستان‌هایی اهدا می‌شود که تغذیه انحصاری با شیر مادر را آموزش و ترویج می‌دهند. 

 

**این مطالب صرفاً جهت افزایش اطلاعات عمومی کاربران است و هرگز جایگزین توصیه‌های پزشک، انجمن‌های علمی و سایر منابع معتبر نمی‌باشد. ازآنجاکه هر مادر و کودک از مادر و کودک دیگر متفاوت است، کلیه آمار و ارقام ارائه شده در این وبسایت می‌تواند با توصیه پزشک برای هر مادر و کودک متفاوت باشد.

بیشتر بخوانید

به برنامه "۱۰۰۰ روز اول زندگی من" بپیوندید

تنها با یک کلیک و در آرامش کودکتان را پرورش دهيد و از مطالب آموزشی و ابزارهای کاربردی ما استفاده کنید.

  • با شیوه مناسب خودتان، اصول تغذیه را یاد بگیرید
  • ابزارهای كاربردی را امتحان كنيد
مطالب مرتبط
امتیاز مادران به این مقاله۰/۵
avatar
جستجو

هنوز محتوای مورد نظر خود را نیافته‌اید؟

موتور جستجوی هوشمند سوالات را امتحان کنید. این موتور جستجو در همه حالات پیشنهادهایی برای شما دارد.